About Us

OnPoint

social media

About Us

OnPoint is een danscollectief uit Diemen, in 2012 opgericht door Anthony Pinas en Alexandro Benton, dat verschillende diensten levert op het gebied van dans en entertainment, met als specialiteit urban dance.

Ons team bestaat uit professionele, originele en vernieuwende dansers en choreografen die onder andere bekend zijn van de tv-programma’s So You Think You Can Dance en Everybody Dance Now.

OnPoint heeft met verschillende artiesten samengewerkt zoals: Shary-Ann (The Voice Of Holland), Sadhana Bhondu (Holland’s Got Talent), Romysa (als voorprogramma van Ciara) en The Dubfactory (Winnaars van On The Road). Tevens hebben onze dansers gedanst tijdens de MTV EMA’s 2013 en de Holland’s Next Top Model Finales 2013 en 2014!

De diensten van OnPoint lopen uiteen van stage coaching, het verzorgen van showcases en workshops en het leveren van dansers en choreografen tot het bedenken van creatieve concepten en volledige show productie.

De basis van OnPoint is urban dance. We zijn underground, vernieuwend en verrassend. Daarnaast vinden we een positieve vibe, openheid en eerlijkheid heel belangrijk.

Voor meer informatie en/of boekingen neem vandaag nog contact met ons op!

© 2019 Be-OnPoint Dancelab | Privacybeleid | Cookies